Millioner me bilder från kvällen i södertälje! (orkar inte ladda upp alla)


Malin min ängel.

Kath, I'm not spoiled I deserve all my stuff. säger:

Ursh...va ja saknar honom...

Malin säger:

Vet du, jag tycker att det är bra att du känner som du gör och mår som du mår. För äntligen Kattiz har du träffat nån som du verkligen älskar och va glad för det. Ta åt dig den känslan och tänk vad lycklig du är. För han känner garanterat lika dant.


Alla borde ha en Malin, En Malin kan man ringa när man vill på dygnet och man känner sig ALDRIG dum på något sätt och hon har desutom alltid någonting smart att säga och hon förstår en och även om hon mot alla odds inte skulle förstå så aggerar hon precis som om hon förstod.
Men kan ringa henne vart man än är i Världen t.ex. Australien.

Tack Malin för att du är min Malin, Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag verkligen uppskattar dig och är du är en god människa i alla vinklar och att du skimmrar i många färger.

Dagens outfit, Älska mina knasiga tights!

image461
image462

Jag har fått min mens! Detta måste firas! Inga bäbisar här inte, Inte en enda bulle i ungnen och jag är så lycklig, minst lika lycklig som ja kommer vara när det är en bulle i ungnen när jag vill att det ska finnas en bulle i ungnen!
Visst blir man orolig när mensen inte kommer när den ska komma!?
Sam blir alltid lika glad när jag får den också (NOT), jag blir ett monster och jag är så stolt att han klarar av att leva med mig varje månad när monstret börjar formas! (se bild).

Love from a verry happy hippo!

träna en kvart om dagen, med Paolo Roberto!Den här boken tycker jag verkar som en investering!
Någon som vet om den är bra?
Ska nog önska mig den i födelsedagspresent!

RSS 2.0