Nyheter till hemmet

Smått och gott med lite julkänsla. Kärlek

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/234642/images/2012/pic_50b8cbbbddf2b33f7c0015aa.jpg" class="image">


Inspiration

Blev inspirerad av Ikea's blogg Livet hemma. Första gången jag gör smörkola, väldigt spännande!


Home

Små förändringar i vårdat hem, nu är alla stjärnor och adventsljusstakar uppe. Det verkar som jag inte är den enda som tjuvstartat så det känns skönt.


Lycka

 
Finns det någon som är gladare än barnen en sån här härlig dag?
Nu kommer man få massor av gratis motion!
 
 
Måste införskaffa mig nya vinterskor och ullunderställ
och det är nu!
Brrr...

Soon. Very soon!

Ja snart så är December här, närmare bestämt på lördag får vi börja öppna våra kalendrar. Jag tror jag längtar mer än T på att få öppna min från The body shop. Är inte riktigt klart med Theodors än. Ska ta tag i det innan lördag i alla fall. Visst är julgranskulan med hockey-nallen fin!? Det är Lasse Åberg och kommer från Many Things väl fylld med super god nougat choklad, den får T dela med mamma. Kärlek


Tacosoppa

Jag är faktiskt lite stolt över soppan jag lagade igår, den blev så god. Super enkel såklart - hallo, jag kan ju inte laga mat!? Mums!


Härliga gråamorgon

Har smugit upp och tänt ljus på hela nedervåningen, gjort i ordning frukost till mig och min snarkande son. Kan ni tänka er att klockan är 08:00 och han sover! Härliga tider. Kärlek


Pepparkaksbak

Precis enligt traditionerna, så mysigt. Känns lite som hemma hos Pippi skulle jag tro, sjukt mycket pepparkakor.


Säg mama

Håller med solsidan, man måste få egentid. Mina Tj's är ute på jobb så jag kryper snabbt ner i badet med mama och jordgubbsdoft. För att försöka ta igen mig efter en sömnlös natt och ont i magen. Lovely


Min kära lilla ponny

Hittade en gunghäst billigt som jag tänkte man kunde måla om. Nu önskar man att man kanske var lite bättre på att måla, skulle vilja skriva barnens namn på den den också . Teddan är snäll och säger att den blev fin. Haha kärlek!


Kära Tomten...

Magen vill väldigt gärna höra denna fina plinga,
så den står högst upp på ''pyrets'' önskelista.
 
 
ps. Den finns hos mom2mom.se ;)

Kunde inte låta bli

Men det blev lite stressigt när jag och Teddan började baka imorse. Aja goda blev de i alla fall.


Vad jag kallar vardagslyx

Är saker som doftat gott! Som dessa duschkrämer, doftljus och nytvättat. Vardagslyx som man förtjänar.


Fina killar

Kajsa och Jenny hade mött Thobias och Theodor när de skulle köpa blommor till mig. Ja hon har ju varit borta! Ja jag får nog erkänna att jag är lite bortskämd. Men till mitt försvar så hade Malin också fått blommor så Eddie borde också få en applåd! Bästa killarna. <3


Family

Min fina familj, älskar mina pojkar och magen mer än allt annat.


This days are gone...

Första bilden är när vi vilar oss lite en solig dag i Londons finare delar. Andra är på hotellet, vodka och afternoontea. Tredje bilden är gott och blandat. Älskar att man ser handvågen på bilden som vi desperat köpte för att se om vi skulle ha övervikt! Haha ja många skratt blev det under resans gång.


Just like a child!

 
Mina hjärtan hade satt upp en välkommen hem skylt,
köpt finaste jularangemanget och min dröm kalender från Bodyshop.
Jag vill börja öppna den nu, nu, nu!
 

Lovely afternoon

 
Kan verkligen rekomendera afternoon tea i England.
Super mysigt att spendera några timmar och prova på massor av olika
mumsbitar. Man kan välja på champagne eller tea, eller varför inte båda?
Nästa gång ska jag inte vara gravid!
 

Borta bra men hemma bäst

Några fantastiska dagar i London med fina Malin. Dagarna gick galet fort och det känns i kroppen idag. Tidiga morgnar och shopping in till sena kvällen. Härligt att vara hemma med allt vad det innebär. Lill huliganen river hela huset med sin boll just i detta nu. Godmorgon vardag!


Rynkor

Vi har just konstaterat att Malin (den jäveln) inte har några rynkor. Medan jag (stackaren) har massor! Jag har ju sagt att jag är en sliten morsa, livet sätter sina spår. T sa att det var för att jag var äldre men jag tror inte den bortförklaringen funkar när de skiljer knappt ett år.


Last day

Sista dagen i London och jag har såklart vaknat innan tuppen vare morgon trots att Theodor inte är här och väcker mig! Men jag har sovit hela nätter i en skön hotellsäng så jag klagar inte. Trotts god sömn ska det bli skönt att komma hem till mina hjärtan. Ps. Första gången de stavade mitt namn rätt någonsin på starbucks, bara en sån sak är värt en applåd!


London

Bildbomb


Noel

Finaste dopet för bästa Noel.


Theodor!

Grattis på namnsdagen våran fina lilla busunge! <3


Today

Torsdag morgon med lätt huvudvärk. This is My life.


Över förväntan!

Hur gott kan det vara med lussebulle redan? -Hur jäkla gott som helst! Mums ge mig en till!

 


They are rare

 

Mamma hjärtat växer

Ska jag redan börja sova dåligt pga graviditeten? Vaknar, somnar om, vaknar, somnar om... Ja ni fattar? Sen vid 6 tiden imorse kommer Theodor med sin kudde och napp och kryper ner mellan oss. In under mitt täcke, lägger ett ben runt mig klappar mig på armen några gånger och börjar snarka. Underbara finaste lilla son! Jag smyger upp och tänker nästan alltid "endast tomten är vaken" när jag får chansen att trippa upp alldeles själv när mina pojkar sover. Tända ljus, koka Tea hämta tidningen. Vilken lugn och skön start på morgonen. Love


Längtar

Jag vill ha jul, jag vill börja baka och pyssla och åka pulka med Theodor. Hoppas jag hittar många fina julklappar till mina pojkar i London.


Ladies Night

Fullt ös medvetslös! Vilket drag det var på friends arena igår och vilken fin arena. Synd att mina systrar blev sjuka hade varit roligt om de var med, men mostrarna följde med istället och det blev en mycket trevlig kväll!


Tillbaka till Oz

Den här frukosten skickar mig direkt tillbaka till Australien, riktig mysmorgon.


Krigaren Theodor!

Teddan knackade på hos farmor och sa bus eller godis, tänk så glad man kan bli av lite godis en onsdag! Sen hade vi taco-middag med våra fina grannar. De knackade på några söta spöken och monster som Teddan tyckte var jätte spännande! Happy Halloween blev det tillslut. Love


RSS 2.0