Resultatet

Elsas fixade docka, hon kanske borde byta bransch? Sann konstnärssjäl.

Nice day

Haft en super trevlig dag idag med många härliga kunder, men mest av allt tack vare denna vackra skapelse. Fina Elsa kom ut med sushi till mig idag och hjälpte mig styla en docka. Resultatet på den får ni imorgon. Love

Finaste butiken <3

 
Idag är vi med i SP tidningen.
Har du inte varit inne och gllat oss på facebook är det verkligen på tiden.
In och GILLA oss här.
Så du får ta del av nyheter och erbjudanden.
 
Tusen tack och ha en fin dag!
 

Happy happy smiling faces

 
Så nöjd med det nya vinstället.
(från Many Things såklart)
 
 
 
 

Midsummer away from sweden

 
En super mysig helg i Åbo,
måste säga att det var skönt att dra från allt vad planering heter.
En annorlunda midsommar med några kära vänner.
Barnen hade så roligt och lekte jätte bra ihop.

You amaze me

Ibland är det så skönt att bara göra någonting vi två. Man får inte glömma bort att det är på grund av våran kärlek som Theodor finns. Då måste man också vårda den så att den aldrig någonsin försvinner. Love


Many Things

Till sommaren blir det till att satsa helhjärtat på butiken. Jobba jobba jobba! Måste se till att lägga ännu mer tid och pengar på reklam så folk hittar ut till skogen. :) Hjälp mig mina fina vänner, sprid till alla som ni känner! Love


Typiskt

Kliar som sju indianer! Har fått en allergisk reaktion. Vaxat benen och sedan använt tighta nytvättade jeans. Inte visste jag att jag var så känslig!? Typiskt!


Suprise

Vi hade en liten överrasknings babyshower för min barndomsvän Johanna. Den vackraste lilla mage. Som vi vill minnas, så vi gipsade in henne :) överraskad blev hon i alla fall den lilla filuren!


My babyboy

Lilleman har fått ett myggbett vid ögat och är helt svullen stackarn. Men igår gick det ingen nöd på honom när han fick busa med kusinerna.


I want your lov3

all we need is love


Morning!

 

Så skönt att få sova, De senaste 4 nätterna har Teddan inte kommit in till oss mitt i natten. Imorse kom han in med sitt täcke och kudde. Mys! Nu ska jag tvätta ur ricinoljan jag har i håret, hoppas de hjälper! Någon som provat?

 

 


Stolt kille

Önskar att jag hade mobilen redo så jag hade kunnat fånga hans stolta ansikte. Imorse innan dagis fick Theo välja två bollar som han sedan skulle få ta med sig till dagis. Som ni nog vet kan man samla klistermärken på Statoil och få en boll. Tack till morfar som tankar sina traktorer. Dagis blev jätte glada och killarna började spela direkt. Så söta och så värt det. Love


1 år

Butiken Many Things fyller 1 år på lördag. Självklart kommer vi fira med saft och bullar, precis som man firar riktiga 1 års kalas. Det 25 första kunderna får en liten present när de handlar och självklart kommer vi ha många fina erbjudanden. Min mamma är verkligen fantastiskt duktig som driver denna underbara butik, heja mamma! Bilden på mig med kläder och skor från Many Things såklart!


Nationaldagen

Grattis med dagen Sverige ♥

Mysig dag i parken, kul att Markoolio uppträde också.

 


Kärlek

-hej då mamma ropar Teddan och vinkar. Så mycket kärlek den lilla killen kan framkalla. Han börjar bli så stor och jag förstår inte vart tiden tar vägen.


Today

Well this is me, don't have much to say.


Mina finaÄlsklingar ♥

x


Thank you <3

20120531-111208.jpg
Som alla nog vet vid det här laget så har jag inte mått så bra på sista tiden.
Men jag har fantastiska människor i mitt liv som med sina fina ord sprider värme.
Och för det vill jag säga tack,
Tack för allt stöd ni ger mig.


Speciellt tack till dig Lindsay för dina peppande ord.


Stockholm rose


20120531-161739.jpg
Jag har precis läst ut den här boken som även charlotta från chic läser.
(hennes bild).

Nu är jag super sugen på att läsa fler, tips någon?


keep moving forward

 


xRSS 2.0